Pagrindas:
180 g arbatinių sausainių
80 g migdolų miltų
80-100 g sviesto
Sausainius sumalkite, išmaišykite su riešutų miltais ir ištirpintu sviestu.
Išklokite šia mase kepimo formos dugną, prispauskite ir pastatykite į šaldytuvą.
Pagrindinė varškės ir sūrio masė:
3 pakeliai varškės
400 g kreminio sūrio
1 apelsino žievelė
140-150 g cukraus
3 dideli kiaušiniai
Visi produktai turi būti kambario temperatūros. Juos išmaišykite šluotele arba trumpai plakite plaktuvu.
Kepimas:
Ant pagrindo užtepkite sluoksnį „I love eco“ žemės riešutų sviesto ir pasirinkto tos pačios linijos džemo. Supilkite ant viršaus varškės ir sūrio masę ir kepkite apie 1 val. 160 laipsnių temperatūroje. Atvėsinus palaikykite per naktį šaldytuve.